Elohim Kft.

Urnák

UK20_B_1A34
UK20_M_9107
UK30_M_81E5

Az urnák az elhunyt hamvainak tartós és méltóságteljes megőrzésére szolgálnak. Az urna kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amelyet a hozzátartozóknak meg kell hozniuk a szerettük elvesztése után.

K10-ARI-F
K11-ARI-K
K12-ARI-R
Az urnák számos anyagból készülhetnek, beleértve a fát, a kőzetet, a kerámiát és az üveget. Minden anyagnak saját egyedi előnyei és esztétikai vonzereje van. Az urnák kialakítása és díszítése is széles skálán mozog, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és a szeretett személy stílusának megfelelőt.
FA-Füzérs
FA-Füzérv
FA-Kála
Az urnák ára is változó lehet, attól függően, hogy milyen anyagból készült és milyen díszítéssel rendelkezik. Az urna árát befolyásolhatja az is, hogy tartalmaz-e egyedi tervezést vagy sírkőre illeszkedő feliratot.
501kezzelfestett
502kezzelfestett
503kezzelfestett
Az urnák mérete és forma is változó lehet, a leggyakoribb típusok közé tartozik az ovális, a négyzet alakú és a gömb alakú urna. Az urna kiválasztásakor fontos szempont lehet az otthoni elhelyezhetőség, hiszen az urnák nem csak sírkőre helyezhetők, hanem otthoni urnatartóban is elhelyezhetők.
100A
100AF
100AR

Az urnák nagy előnye, hogy hordozhatóak és könnyen elhelyezhetők. Ez lehetővé teszi a szerettek számára, hogy magukkal vigyék az elhunyt hamvait utazásokra, vagy akár megoszthatják a hamvakat családtagjaikkal is.

10_z
10_z_fekete
10
Összességében az urnák lehetővé teszik az elhunytak méltóságteljes megőrzését és emlékezését. Az urnák kiválasztása egy fontos és érzékeny döntés, de az urnák sokfélesége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek és ízlésének megfelelőt.
foci
mini7
mini1